• NATURAL: PREPARADOS NATURALES PARA EL CUIDADO CORPORAL

    175 FÓRMULAS HERBALES CASERAS PARA UNA PIEL LUMINOSA Y UN SER RADIANTE

    TOURLES, STEPHANIE GAIA EDICIONES Ref. 9788484454779 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    NATURAL te permitirá tomar el control de tus tratamientos de belleza mediante el empleo de sencillas recetas que podrás confeccionar fácilmente en tu casa.Hallarás en esta obra 175 fórmulas caseras sencillas y divertidas que activarán y desplegarán tu belleza natural a través de la estimulación de t...
    Dimensions: 240 x 170 x 21 cm Peso: 200 gr
    Sense estoc avui
    19,90 €
  • Descripció

    • Col·lecció : NUTRICIÓN Y SALUD
    • Número de pàgines : 384
    • Traductors : IRIBARREN BERRADE, MIGUEL
    • Autors : TOURLES, STEPHANIE
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2014
    • Data d'edició : 01/06/2014
    • ISBN / EAN : 978-84-8445-477-9
    NATURAL te permitirá tomar el control de tus tratamientos de belleza mediante el empleo de sencillas recetas que podrás confeccionar fácilmente en tu casa.
    Hallarás en esta obra 175 fórmulas caseras sencillas y divertidas que activarán y desplegarán tu belleza natural a través de la estimulación de tu vitalidad orgánica y de tu bienestar interior. Empleando ingredientes vigorizantes y saludables que SÍ proporcionan un cuidado natural fiable y verdadero, podrás lograr los mismos resultados que anuncian las grandes marcas cosméticas, aunque de un modo mucho más económico y natural.

    En NATURAL encontrarás:

    ? Lociones, exfoliantes, tónicos, bálsamos y máscaras para nutrir, restaurar y depurar tu piel.
    ? Champús y productos para tonificar, suavizar y aportar brillo a tu cabello.
    ? Recetas para manos y pies, curas para las uñas, cremas de afeitado.
    ? Tratamientos de SPA, como exfoliantes de microdermoabrasión, anticelulíticos, aceites ayurvédicos y ungüentos fríos de hierbas.
    ? Desodorantes naturales, tratamientos para los ojos y productos para la higiene bucal.
    ? Pociones amorosas y relajantes.
    ? Tratamientos para el resfriado, el dolor de cabeza y los trastornos del sueño.
    ? Repelentes naturales para insectos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.