• Qui som

  LLIBRERIA PARCIR es funda l’any 1973, dedicada específicament a la venda de llibres i material audiovisual complementari. El 1982 ens traslladem a la ubicació actual, al carrer d'Àngel Guimerà, 74, amb una superfície oberta al públic d'uns 250 m2, repartits en dues plantes.

  És l’únic establiment de Manresa que treballa el llibre de manera exclusiva amb una àmplia temàtica. L’any 2005 ampliem l’oferta comercial amb l’obertura d’una llibreria, Petit Parcir, al carrer de Carrasco i Formiguera núm. 16, de 100 m2, especialitzat en llibre infantil i juvenil, còmics i edicions de butxaca.

  L’any 2014 integrem al mateix local l’espai Petit Parcir i realitzem una profunda remodelació de tota la llibreria per adaptar-la als nous temps.

 • Missió, visió i valors

  Llibres Parcir SL neix l’any 2005 seguint la nissaga llibretera familiar, fundada per Marià Pardo i Francesca Circuns l’any 1973. D’aleshores ençà l’objectiu ha estat posar a l’abast dels nostres clients lectors un comerç cultural de proximitat, amb una bona gestió professional, que acosti el llibre i la lectura a tothom.

  Així, doncs, des de sempre hem estat atents a les diferents dinàmiques del mercat i hem optat per l’especialització i la constant modernització tecnològica a fi de garantir un servei eficaç. Compromesos amb el sector, hem participat sempre en projectes gremials a nivell nacional i local.

  Al mateix temps hem tingut un especial interès en disposar d’un programa regular i periòdic d’esdeveniments culturals relacionats amb el món de les lletres i, naturalment, amb col·laboració amb d’altres agents culturals, com associacions, biblioteques, altres
  llibreries, l’administració municipal, etc.

  Identificats i alhora compromesos amb el país del qual formem part volem tenim un especial interès en recolzar les edicions en llengua catalana.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto