• PEDIATRIA AMB SENY per a pares i mares amb seny

    PEDIATRIA AMB SENY per a

    EDUARD ESTIVILL GONZALO PIN PLAZA JANES Ref. 9788401387906 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Criar un fill és un repte bonic però difícil, perquè demana certes dosis de reflexos i recursos personals que no s'aprenen a cap escola. Aquest és un llibre diferent i innovador. Aquestes pàgines són les vostres companyes de viatge. Pediatria amb seny és una obra rigorosa, senzilla, directa i sobret...
    Dimensions: 245 x 176 x 33 cm Peso: 1014 gr
    Sense estoc avui
    24,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 240210
    • Data d'edició : 01/09/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Catalán
    • Autors : EDUARD ESTIVILL GONZALO PIN
    • Traductors : ROIG GIMÉNEZ, ESTHER;
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 512
    • Col·lecció : ACTUALITAT
    • Número de col·lecció : 136091
    Criar un fill és un repte bonic però difícil, perquè demana certes dosis de reflexos i recursos personals que no s'aprenen a cap escola. Aquest és un llibre diferent i innovador. Aquestes pàgines són les vostres companyes de viatge. Pediatria amb seny és una obra rigorosa, senzilla, directa i sobretot molt amena. Exposa cada etapa del creixement dels nens, l'alimentació, el son, les seves actituds i els possibles problemes de salut. Per mitjà de la consulta de las fitxes que descriuen les malalties més freqüents, aprendreu quan cal visitar el pediatre. Aquest llibre també ajuda en temes fonamentals com els aspectes emocionals de l'educació dels fills. Parla de l'autoestima, els valors, la socialització adequada, el col·legi, la disciplina, l'educació sexual, els jocs, les noves tecnologies, l'ecologia, els esports, els estudis i les activitats extraescolars. Pediatria amb seny, que reuneix tres libres en un (guia mèdica + guia educativa + fitxes i resums), és el millor suport que us podem oferir. Us ajudarà a ser més bons pares o cuidadors i, sobretot, a tenir un fill sa, físicament i mentalment. Tot això amb una bona dosi de seny.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.