• TRAGICOMEDIA DE DON CRISTOBAL

    TRAGICOMEDIA DE DON CRIST

    GARCIA LORCA CATEDRA Ref. 9788437615691 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La " Tragicomedia de don Cristóbal y al señá Rosita " (1922) pertenece al género de la farsa del teatro lorquiano. Sus personajes resultan de la simbiosis dramática de un tipo, a la vez humano y teatral, que procede de la realidad y de la tradición del género farsesco y del teatro de tít...
    Dimensions: 180 x 115 x 12 cm Peso: 179 gr
    Sense estoc avui
    8,40 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 51579
    • Data d'edició : 01/06/1998
    • Any d'edició : 1998
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GARCIA LORCA
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 0
    • Col·lecció : LETRAS HISPÁNICAS
    La " Tragicomedia de don Cristóbal y al señá Rosita " (1922) pertenece al género de la farsa del teatro lorquiano. Sus personajes resultan de la simbiosis dramática de un tipo, a la vez humano y teatral, que procede de la realidad y de la tradición del género farsesco y del teatro de títeres, y de un arquetipo poético de valor mítico. Lorca, buen conocedor del teatro clásico español y del teatro de títeres popular, rechaza en sus farsas dar al espectador cualquier ilusión de realidad. La versión manuscrita autógrafa en la que se basa esta edición, conservada en los archivos de la Fundación García Lorca, es hasta ahora desconocida. La edición de la obra que existe publicada en las " Obras completas " de Aguilar parte de una copia mecanografiada de actor. La versión que ofrece Cátedra se completa además con los apógrafos (tres copias mecanografiadas) y las ediciones existentes.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.