• QUINZE GENERACIONS FAMILI

    QUINZE GENERACIONS FAMILI

    DE RIQUER QUADERNS CREMA Ref. 9788477272267 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Tot el que es diu en aquest llibre és rigorosament cert, obra d’un historiador, i les dades han estat extretes de l’arxiu familiar i de tota mena de fonts autèntiques. Però, alhora, és un llibre que té la força i l’atractiu de les millors novel·les, que diverteix, absorbeix el lector i l’estira fins...
    Ancho: 130 cm Largo: 210 cm Peso: 1016 gr
    Sense estoc avui
    45,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 55745
    • Data d'edició : 01/01/1998
    • Any d'edició : 1998
    • Idioma : Catalán
    • Autors : DE RIQUER
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 1472
    • Col·lecció : D'UN DIA A L'ALTRE
    • Número de col·lecció : 1
    Tot el que es diu en aquest llibre és rigorosament cert, obra d’un historiador, i les dades han estat extretes de l’arxiu familiar i de tota mena de fonts autèntiques. Però, alhora, és un llibre que té la força i l’atractiu de les millors novel·les, que diverteix, absorbeix el lector i l’estira fins a submergir-lo en la història quotidiana de Catalunya a través de les vicissituds d’una famíla que ens l’explica de primera mà. Lluites civils, cavallers, cardenals, presidents de la Generalitat, revolucions, odis i assassinats entre famílies rivals, alçaments armats i tendres històries d’amor configuren aquest llibre excepcional, tant per les valuosíssimes informacions que conté com pel vigor de la seva prosa.

    «Vet aquí el llibre d’un erudit, certament, però que només un escriptor raçat pot escriure, amb un domini del llenguatge que ens deixa bocabadats.» M. A. Capmany, Avui

    «Una admirable reconstrucció històrica i la consagració del seu autor com a escriptor de felicíssima amenitat.» Edmon Vallès, Historia y Vida

    Més de1.400 pàgines plenes d’històries fascinants que es llegeixen com una novel·la de novel·les: una mena de Les 1.001 nits o de Cien años de soledad però en clau catalana. Agustí Fancelli, El País

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.