• AMBIGUITATS DE LA LLIBERTAT

    AMBIGUITATS LLIBERTAT

    NICOLAS GRIMALDI PAGES EDITORS Ref. 9788479357689 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Ambigüitats de la llibertat és la primera obra de Grimaldi traduïda al català. Amb un estil literari propi, brillant i acu-rat, aquest autor desenvolupa una fenomenologia de la llibertat a partir de la tesi amb què s'inicia el llibre: "la llibertat no és una noció simple, ni una experiència unívoca"...
    Dimensions: 220 x 160 x 9 cm Peso: 219 gr
    Sense estoc avui
    9,02 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 80953
    • Data d'edició : 01/02/2001
    • Any d'edició : 2001
    • Idioma : Catalán
    • Autors : NICOLAS GRIMALDI
    • Traductors : PORTA, JOSEP MARIA
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 128
    • Col·lecció : ARGENT VIU
    • Número de col·lecció : 45
    Ambigüitats de la llibertat és la primera obra de Grimaldi traduïda al català. Amb un estil literari propi, brillant i acu-rat, aquest autor desenvolupa una fenomenologia de la llibertat a partir de la tesi amb què s'inicia el llibre: "la llibertat no és una noció simple, ni una experiència unívoca". Així, distingeix entre la llibertat que no se sotmet a cap llei ni a cap disciplina, que s'identifica amb la independència irreflexiva de la nostra espontaneïtat, i la que consisteix en el domini de si mateix; diferencia entre "tenir llibertat" i "ser lliure"; analitza la nostra dissidència originària, que desrealitza el real i superrealitza l'irreal; descriu les experiències de la llibertat des de la seva relació amb la voluntat i exposa les antitètiques a què ens condueix el desig. D'aquest recorregut n'extreu una conclusió: "Totes les anàlisis que precedei- xen han manifestat el caràcter antitètic de la llibertat. Aquestes antinòmies tenen un origen: haver concebut la llibertat com el poder d'acomplir allò que desitgem." Com alliberar-nos de les antinòmies del desig? Alliberant-nos de la nostra individualitat: "el nostre jo és, a més a més de la nostra representació més originària, la més espontània i la més tenaç de les nostres il.lusions."

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.