• EL ANGEL

    EL ANGEL

    ALGAIDA Ref. 9788484330011 Altres llibres de la mateixa col·lecció
    Sara Unanue, una hermosa joven de clase humilde, ambiciosa y sin escrúpulos, se propone llegar a lo más alto de la escala social. Para ello cuenta con una invisible aliado que le ha acompañado desde su más tierna infancia, y que le ha permitido atraer la desgracia sobre todos los que alguna vez ha o...
    Dimensions: 225 x 140 x 30 cm Peso: 623 gr
    Sense estoc avui
    19,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 72482
    • Data d'edició : 01/05/2000
    • Any d'edició : 2000
    • Idioma : Español, Castellano
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 344
    • Col·lecció : ALGAIDA LITERARIA - ALGAIDA NARRATIVA
    Sara Unanue, una hermosa joven de clase humilde, ambiciosa y sin escrúpulos, se propone llegar a lo más alto de la escala social. Para ello cuenta con una invisible aliado que le ha acompañado desde su más tierna infancia, y que le ha permitido atraer la desgracia sobre todos los que alguna vez ha odiado: él le ayudará en su propósito, aunque ni la propia Sara llegará a imaginar de qué manera.
    Inspirada en un relato de la misma autora que mereció el Premio de Narrativa " Imagina Euskadi " , esta sorprendente y original novela -que la propia Begoña Ameztoy define como " antinovela " - es una indisoluble mezcla de metafísica y provocación. Un desafía al lector que provocará entusiastas simpatías y viscerales rechazos, pero que no dejará a nadie indiferente.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.