• PARA QUE NADA SE PIERDA

    PARA QUE NADA SE PIERDA

    CARMEN AMORAGA ALIANZA Ref. 9788420635781 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Limitadas por su propia naturaleza o por una moral coercitiva, las tres protagonistas de PARA QUE NADA SE PIERDA -tres generaciones de mujeres de una misma familia- recurren al amor para intentar superar estos obstáculos y alcanzar la plenitud vital. Sembrado de frustraciones, de soledad, de experie...
    Dimensions: 175 x 110 x 15 cm Peso: 129 gr
    Sense estoc avui
    12,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 87019
    • Data d'edició : 01/06/2001
    • Any d'edició : 2001
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CARMEN AMORAGA
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 224
    • Col·lecció : EL LIBRO DE BOLSILLO - LITERATURA
    Limitadas por su propia naturaleza o por una moral coercitiva, las tres protagonistas de PARA QUE NADA SE PIERDA -tres generaciones de mujeres de una misma familia- recurren al amor para intentar superar estos obstáculos y alcanzar la plenitud vital. Sembrado de frustraciones, de soledad, de experiencias traumáticas, a veces de locura, este camino se revela sin embargo para ellas, en último término, como la manera de alcanzar una visión más tolerante y profunda del mundo, de entrever lo que se oculta detrás de las apariencias, de conjurar mediante las propiedades mágicas del lenguaje el destino impuesto, e incluso de presagiar la propia muerte. Por medio de un lenguaje siempre sugerente y una sabia dosificación de la intriga, CARMEN AMORAGA nos guía en esta novela hasta los últimos rincones de la condición humana, desvelándonos no obstante a la vez el lado poético y misterioso de la existencia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.