• SEREM PARES guia actualitzada embaras part post part

    SEREM PARES guia actualir

    ELISENDA ROCA CARLOTA BASIL PLAZA JANES Ref. 9788401387692 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Serem pares és una guia que abraça des de la planificació de l#embaràs i els mesos de gestació fins al postpart, però no és una guia com les altres que trobaràs al mercat. Perquè aquesta l#han escrit dues mares: una periodista que, a més de la seva, ha conegut moltes altres històries d#embarassos i ...
    Dimensions: 230 x 152 x 26 cm Peso: 688 gr
    Sense estoc avui
    17,90 €
  • Descripció

    • Número de col·lecció : 136091
    • Col·lecció : ACTUALITAT
    • Número de pàgines : 480
    • Ilustradors : /
    • Autors : ELISENDA ROCA CARLOTA BASIL
    • Idioma : Catalán
    • Any d'edició : 2011
    • Data d'edició : 01/04/2011
    • ISBN / EAN : 235808
    Serem pares és una guia que abraça des de la planificació de l#embaràs i els mesos de gestació fins al postpart, però no és una guia com les altres que trobaràs al mercat. Perquè aquesta l#han escrit dues mares: una periodista que, a més de la seva, ha conegut moltes altres històries d#embarassos i una ginecòloga que hi aporta més de trenta anys d#experiència en la professió. Perquè et proposen una trobada entre amigues: et parlen de tu a tu, responen a totes les preguntes que et fas de manera clara i rigorosa, però també amb humor, et fan confidències i, sobretot, entenen com se sent una mare. Elisenda Roca i la doctora Carlota Basil t#ho expliquen tot, des dels canvis que es produiran en el teu cos fins a les emocions que experimentaràs durant aquests mesos, passant per les claus d#una alimentació saludable i totes les proves mèdiques que es realitzen actualment al nostre país. A més, com que saben que tenir un fill és cosa de dos, reivindiquen la condició de pare i també es dirigeixen a ell, per fer-lo partícip des del primer dia. Coneixedores de la importància del naixement, saben que cada mare decideix si vol un part no medicalitzat a casa o a l#hospital, o un part medicalitzat, per això t#expliquen les diferents maneres de donar a llum, perquè puguis escollir amb coneixement la que prefereixes. Una guia indispensable que us acompanyarà durant nou mesos i alguns més..

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.