• CUANDO LA COMIDA SUSTITUYE AL AMOR

    C COMIDA SUSTITUYE AMOR

    ROTH URANO Ref. 9788479530297 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    191;A qu233; se debe el fracaso de la mayor237;a de las dietas? 191;D243;nde reside el verdadero problema del exceso de peso y de la ingesti243;n compulsiva de alimentos?La comida puede ser un sustituto del amor. Si dejamos de alimentar al ni241;o maltratado que hay en el interior del adulto solitar...
    Peso: 280 gr
    Sense estoc avui
    10,70 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 18234
    • Data d'edició : 01/09/1992
    • Any d'edició : 1992
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : ROTH
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 221
    • Col·lecció : NUTRICIÓN Y DIETÉTICA

    191;A qu233; se debe el fracaso de la mayor237;a de las dietas? 191;D243;nde reside el verdadero problema del exceso de peso y de la ingesti243;n compulsiva de alimentos?


    La comida puede ser un sustituto del amor. Si dejamos de alimentar al ni241;o maltratado que hay en el interior del adulto solitario podremos nutrir el amor y dar lugar a la intimidad. De esta manera liberaremos el dolor de la vida pasada y nos instalaremos definitivamente en el presente.


    S243;lo si nos concedemos un espacio para la intimidad y el amor aprenderemos a disfrutar de la comida y dejaremos de usarla como un sustituto. Porque comer es una met225;fora de la forma en que vivimos y de la forma en que amamos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.