• FENG SHUI HABITACION POR HABITACION

    FENG SHUI HABITACION POR

    KATHRYN COLLINS URANO Ref. 9788479533984 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El Feng-Shui es una antigua t233;cnica china seg250;n la cual todo lo que nos rodea, incluso la casa donde vivimos y los muebles de cada habitaci243;n, afecta a toda nuestra calidad de vida, incluyendo la salud, la prosperidad y la felicidad personal.La popularidad del Feng-Shui en el mundo occident...
    Peso: 460 gr
    Sense estoc avui
    12,75 €
  • Descripció

    • Col·lecció : ENTORNO Y BIENESTAR
    • Número de pàgines : 272
    • Ilustradors : /
    • Autors : KATHRYN COLLINS
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2000
    • Data d'edició : 01/05/2000
    • ISBN / EAN : 72563

    El Feng-Shui es una antigua t233;cnica china seg250;n la cual todo lo que nos rodea, incluso la casa donde vivimos y los muebles de cada habitaci243;n, afecta a toda nuestra calidad de vida, incluyendo la salud, la prosperidad y la felicidad personal.


    La popularidad del Feng-Shui en el mundo occidental aumenta d237;a a d237;a como resultado de sus extraordinarios efectos positivos. Este libro te introducir225; en sus secretos de la forma m225;s f225;cil y amena.


    Recorrer225;s habitaci243;n por habitaci243;n todos los rincones de tu casa y conocer225;s los problemas m225;s comunes y sus soluciones. Las explicaciones de la autora, junto con las fotos ilustrativas, te mostrar225;n que el Feng-Shui no es una t233;cnica oriental complicada y dif237;cil de aplicar. Al contrario, descubrir225;s que con pocos recursos puedes convertir tu casa en un lugar que potencie tu salud, tu felicidad y tu prosperidad.


    "Terah Kathryn Collins ha transformado por completo la manera en que concibo mi hogar y habito en 233;l. Este libro puede inspirarte a crear un para237;so personal en el que crecer y prosperar." --Dra. Christiane Northrup, autora de Cuerpo de mujer, sabidur237;a de mujer

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.