• LA BIBLIA EXPLICADA A TOTHOM

    BIBLIA EXPLICADA TOTHOM

    VARIS Ref. 9788448905149 Altres llibres de la mateixa col·lecció
    Una antiga dita afirma que tots els camins porten a Roma. En la nostra cultura, quasi tots conflueixen en la Bíblia. Aquesta és una Bíblia explicada a tothom.La Bíblia és un llibre de llibres, en els quals es troben el relat històric i la llegenda; la cançó èpica, l ' elegia i el poema d '...
    Dimensions: 335 x 245 x 35 cm Peso: 2728 gr
    Sense estoc avui
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 46172
    • Data d'edició : 01/12/1997
    • Any d'edició : 1997
    • Idioma : Catalán
    • Traductors : RUAIX VINYET, JOSEP
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 416
    • Col·lecció : LLIBRES INFANTILS I JUVENILS - DIVERSOS
    Una antiga dita afirma que tots els camins porten a Roma. En la nostra cultura, quasi tots conflueixen en la Bíblia. Aquesta és una Bíblia explicada a tothom.
    La Bíblia és un llibre de llibres, en els quals es troben el relat històric i la llegenda; la cançó èpica, l ' elegia i el poema d ' amor; la saviesa i el refrany; la profecía, la carta o l ' avís. No són llibres estrictament històrics. Però tots en conjunt narren una història: la de les difícils relacions d ' un poble amb el seu Déu a través d ' una dilatada existència. " És també -diu l ' autora- la història d ' una reflexió, d ' una admiració, d ' un somni; de la pregunta permanent que es fa tot ésser humà, la pregunta pel principi i pel fi; finalment, la història d ' una promesa i la història d ' una esperança. "
    Aquesta és una Bíblia explicada. És a dir, el mosaic d ' una llarga història en què s ' ha seleccionat l ' essencial de cada llibre, perquè sense que hi hagi absències realment importants, res del que hi ha explicat no resti perdut per falta de comprensió o per excés de distanciament. Tot allò que es perd en extensió es guanya en visió de conjunt. Una segona narració impresa en color, és una espècie de guia que aporta prou dades per poder llegir la història primera, sense intermediaris però sense entrebancs.
    I finalment, és una Bíblia explicada a tothom. En aquest sentit, es pot dir que no té edat lectora. És una invitació tant a perdre algun respecte inhibidor al Llibre, com a participar, amb senzillesa, de les belleses que amaga. Els escriptors, els artistes en general -al marge de les seves creences-, ho han demostrat sovint bevent de les seves fonts. Ignorar-ho seria senyal de pobresa i beneiteria, seria com perdre el signe de la nostra identitat.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.