• DETECTIVE CONAN II Nº 27

    AOYAMA, GOSHO PLANETA DE AGOSTINI Ref. 9788468471075 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El antídoto para el veneno APTX 4869 que preparó Haibara no es definitivo y Shinichi volvió a ser Conan tras resolver el caso del asesinato en el edificio Beika, dándole un nuevo plantón a Ran. Sin embargo, ninguno de ellos tiene tiempo de lamentarse porque una nueva clienta acude a la agencia Mouri...
    Ancho: 148 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    5,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-684-7107-5
    • Data d'edició : 01/04/2004
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : AOYAMA, GOSHO
    • Número de pàgines : 96
    • Col·lecció : MANGA
    • Número de col·lecció : 28
    • Any d'edició : 2004
    El antídoto para el veneno APTX 4869 que preparó Haibara no es definitivo y Shinichi volvió a ser Conan tras resolver el caso del asesinato en el edificio Beika, dándole un nuevo plantón a Ran. Sin embargo, ninguno de ellos tiene tiempo de lamentarse porque una nueva clienta acude a la agencia Mouri a contratar los servicios de Kogoro. La joven Haruna quiere encontrar a un amigo al que sólo conoce a través de los mensajes que se enviaban al busca. Su amigo le dejó una cajita de música para ayudarla a costear sus estudios y ahora ella quiere devolvérsela. Cuando llegan a la casa de Shugo, el amigo misterioso, descubren que murió tiempo atrás, pero tras su defunción dejó un nuevo misterio a resolver: el paradero de unos valiosísimos sellos. Conan y sus amigos tratarán de encontrarlos para acabar con los fantasmas que parecen poblar la casa y para que Haruna pueda seguir su vida en paz. Título original: Meitantei Conan

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.