• LEGISLACIÓN SOBRE TRÁFICO, CIRCULACIÓN Y SEGURIDAD VIAL (PAPEL + E-BOOK)

    DUO

    RIVERA MENOR, ESTRELLA CIVITAS Ref. 9788447048670 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Esta edición recoge como normas básicas en la materia el texto articulado de la Ley sobre Tráfico, Circulación de Vehículos a Motor y Seguridad Vial, de 2 de marzo de 1990; el Reglamento General de Circulación, de 21 de noviembre de 2003; el Reglamento de Procedimiento Sancionador, de 25 de febrero ...
    Dimensions: 210 x 150 x 25 cm Peso: 806 gr
    Sense estoc avui
    31,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-470-4867-0
    • Data d'edició : 01/08/2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : RIVERA MENOR, ESTRELLA
    • Número de pàgines : 800
    • Col·lecció : BIBLIOTECA DE LEGISLACIÓN
    • Número de col·lecció : 4
    • Any d'edició : 2014
    Esta edición recoge como normas básicas en la materia el texto articulado de la Ley sobre Tráfico, Circulación de Vehículos a Motor y Seguridad Vial, de 2 de marzo de 1990; el Reglamento General de Circulación, de 21 de noviembre de 2003; el Reglamento de Procedimiento Sancionador, de 25 de febrero de 1994; el Reglamento General de Conductores, de 8 de mayo de 2009; el Reglamento General de Vehículos, de 23 de diciembre de 1998, y el Reglamento de Vehículos Históricos, de 14 de julio de 1995.
    La obra se complementa con una selección de disposiciones referentes a diversos aspectos, tales como reformas en los vehículos, cambio de matrícula, licencia de aprendizaje de la conducción, escuelas particulares de conductores, inspección técnica de vehículos, delitos contra la seguridad vial, seguro de responsabilidad civil, dispositivos de limitación de velocidad, aparcamiento de vehículos, etc. También figuran las Señales de Circulación, que reproducen la señalización prevista en el Reglamento General de Circulación.
    Se incluye, asimismo, un extenso índice analítico para facilitar su consulta.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.