• DERELICTES

    XVIII PREMI DE POESIA "MIQUEL MARTÍ I POL" DE 2013

    FIGUERES, DAVID ENCUENTRO Ref. 9788449037849 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Derelictes ha estat l'obra guanyadora del XVIII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol» de 2013, convocat per la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. El diccionari defineix un derelicte com una nau abandonada que sura a flor d'aigua. Un buc que ni pot enfonsar-se ...
    Dimensions: 215 x 145 x 14 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    15,00 €
  • Descripció

    • Número de col·lecció : 71
    • Col·lecció : GABRIEL FERRATER
    • Número de pàgines : 148
    • Autors : FIGUERES, DAVID
    • Idioma : Catalán
    • Any d'edició : 2013
    • Data d'edició : 01/11/2013
    • ISBN / EAN : 978-84-490-3784-9
    Derelictes ha estat l'obra guanyadora del XVIII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol» de 2013, convocat per la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

    El diccionari defineix un derelicte com una nau abandonada que sura a flor d'aigua. Un buc que ni pot enfonsar-se ni pot avançar. Els poemes que formen Derelictes són el resultat d'una d'aquestes aturades forçoses que la vida ens imposa. Tot esperant que el vent torni a fer inflar les veles o ens aboqui al fons del mar, l'amor extingit, els paisatges que ens fan, les persones que arriben, les que se'n van, el pas dels dies damunt qui potser ja no som, dibuixen un canemàs de versos que certifiquen els que va escriure T. S. Eliot: «No podem pensar en un temps sense oceà / ni en un oceà sense derelictes».

    David Figueres (Reus, 1974) ha fet estudis d'administració, humanitats, dramatúrgia i guió de televisió. Ha publicat els reculls de poemes A les portes de Tannhäuser (Premi Gabriel Ferrater, 1996) i El trànsit de la llum (2001), així com també diversos contes guardonats en premis literaris d'arreu dels Països Catalans. Collabora amb diversos mitjans de comunicació i fa recitals de poesia. Des del 2004 escriu al blog Els dies i les dones de Vilaweb.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.