• THE SECRET OF THE STONES, ESO. AUXILIAR

    AUDIO CD

    HEWARD, VICTORIA VICENS VIVES Ref. 9788468205380 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Max and Laura's summer holiday in the village of Stonecross is full of excitement and danger: a symbol, an old book of secrets, a mysterious housekeeper and thieves who don't steal anything. What does it all mean? Under the shadow of Stonehenge the two children and their Uncle Stephen discover a dar...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 180 gr
    Sense estoc avui
    11,40 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-682-0538-0
    • Data d'edició : 01/09/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Inglés
    • Autors : HEWARD, VICTORIA
    • Número de pàgines : 80
    • Col·lecció : BLACK CAT. GREEN APPLE
    Max and Laura's summer holiday in the village of Stonecross is full of excitement and danger: a symbol, an old book of secrets, a mysterious housekeeper and thieves who don't steal anything. What does it all mean? Under the shadow of Stonehenge the two children and their Uncle Stephen discover a dark plot to reveal its ancient secrets. Will the plot succeed or will the secret of the stones remain a mystery forever?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.