• Joan Fuster. Figura de Temps

    Martí Monterde, Antoni/Rosell Nicolàs, Teresa CENTRE D'ESTUDIS INTERNACIONALS Ref. 9788447536504 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    L’obra de Joan Fuster representa una temptativa polièdrica de definir la literatura, la història i el pensament en una època decisiva tant per a la cultura catalana com per a les lletres europees. El seu llegat, un dels més influents del segle xx, marca un punt d’inflexió en la nostra concepció de l...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 445 gr
    Disponible
    21,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-475-3650-4
    • Data d'edició : 01/11/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Catalán
    • Autors : Martí Monterde, Antoni/Rosell Nicolàs, Teresa
    • Número de pàgines : 240
    • Col·lecció : BIBLIOTECA UNIVERSITÀRIA
    • Número de col·lecció : 0
    L’obra de Joan Fuster representa una temptativa polièdrica de definir la literatura, la història i el pensament en una època decisiva tant per a la cultura catalana com per a les lletres europees. El seu llegat, un dels més influents del segle xx, marca un punt d’inflexió en la nostra concepció de la figura de l’intel·lectual, i també en els fonaments d’una de les principals.propostes crítiques de la literatura catalana, en línia amb els corrents crítics internacionals més rellevants del moment..Joan Fuster: Figura de Temps confirma que, al nostre país, la investigació en literatura, en crítica cultural, en història comparada dels intel·lectuals, en història, en sociologia passa necessàriament per escrits de Joan Fuster i per pensar qualsevol d’aquests àmbits, i molts d’altres, a partir de les seves reflexions. En cada pàgina de Joan Fuster hi ha la figuració completa d’un temps i ara és el temps de la relectura de la seva obra.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.