• Tenim pressa, molta pressa

    Barrera, Heribert DERIA EDITORS Ref. 9788495400710 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La llarga vida política d'Heribert Barrera -pràcticament setanta-set anys vinculat a ERC-, sumada a una rigorosa exigència intel·lectual, una sòlida fidelitat patriòtica i un estricte compromís moral, converteixen els textos que en aquest llibre es presenten en un esperó per a les generacions a qui ...
    Ancho: 135 cm Largo: 195 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    14,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 978-84-95400-71-0
    • Data d'edició : 01/02/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Catalán
    • Autors : Barrera, Heribert
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 128
    • Col·lecció : DERIA
    La llarga vida política d'Heribert Barrera -pràcticament setanta-set anys vinculat a ERC-, sumada a una rigorosa exigència intel·lectual, una sòlida fidelitat patriòtica i un estricte compromís moral, converteixen els textos que en aquest llibre es presenten en un esperó per a les generacions a qui ens ha encomanat la pressa per portar el nostre país a la plena sobirania nacional. La diversitat de dates i gèneres d'aquests textos, d'altra banda, mostren -des de diferents facetes- tant la coherència bàsica del seu pensament com la capacitat d'anàlisi en les moltes circumstàncies viscudes per aquest científic i polític que ens va deixar el 27 d'agost de 2011, amb plena lucidesa patriòtica.
    «Tenim pressa, molta pressa», havia dit Heribert Barrera en l'anunci de convocatòria de la manifestació del 10-J. Al cap d'un any, el juliol de 2011 acabava les seves paraules amb l'esperança que «nosaltres que tenim tants anys puguem veure encara un dia que el nostre país sigui lliure». (Del pròleg de Salvador Cardús)

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.