• HERIBERT BARRERA L ULTIM REPUBLICA

    HERIBERT BARRERA L ULTIM

    SINCA GENIS COLUMNA Ref. 9788466407113 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Aquest llibre ofereix al lector un apassionant recorregut per la vida del personatge: el record dels anys d'infantesa, la formació científica, l'esclatant adveniment de la República catalana (1931-1936), la traumàtica experiència de l'exili a Montpeller, la clandestinitat sota el règim franquista fi...
    Dimensions: 24 x 155 x 235 cm Peso: 364 gr
    Sense estoc avui
    22,25 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 161736
    • Data d'edició : 01/04/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : Catalán
    • Autors : SINCA GENIS
    • Número de pàgines : 300
    • Col·lecció : COL.LECCIO BIOGRAFIES
    Aquest llibre ofereix al lector un apassionant recorregut per la vida del personatge: el record dels anys d'infantesa, la formació científica, l'esclatant adveniment de la República catalana (1931-1936), la traumàtica experiència de l'exili a Montpeller, la clandestinitat sota el règim franquista fins a la reinstaurada monarquia espanyola, transició política que el carismàtic dirigent republicà sempre ha considerat una estafa moral al poble català.Barrera, fent gala del seu caràcter ferm i insubornable que sempre l'ha caracteritzat, s'expressa sense pèls a la llengua i s'atreveix fins i tot a criticar els mateixos republicans catalans, als quals acusa d'haver-se estovat en l'exigència d'uns drets històrics que considera indefugibles per a Catalunya. El testimoni incòmode i sorprenent de Barrera, fins ara volgudament silenciat pels seus contemporanis, s'erigeix com una manera d'entendre el país i la seva història totalment diferent, agosarada i enormement reveladora.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.