• UNA CASA SIN ALERGIAS NI CONTAMINANTES

    Soluciones prácticas para cada habitación

    GUEDJ, MARCEL OCEANO Ref. 9788475567648 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La guía idónea para mejorar la calidad del aire que respiramos en nuestro hogarEsta guía te ayudará a adoptar las medidas más adecuadas para proteger tu casa de las amenazantes alergias que nos acechan a todos. Adoptar buenos hábitos en la organización y el mantenimiento del hogar, luchar contra las...
    Ancho: 190 cm Largo: 260 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    15,90 €
  • Descripció

    • Col·lecció : ECOLOGÍA PRÁCTICA
    • Número de pàgines : 125
    • Ilustradors : / 00000
    • Traductors : 0000000004000
    • Autors : GUEDJ, MARCEL
    • Any d'edició : 2011
    • Data d'edició : 01/12/2011
    • ISBN / EAN : 978-84-7556-764-8
    La guía idónea para mejorar la calidad del aire que respiramos en nuestro hogar
    Esta guía te ayudará a adoptar las medidas más adecuadas para proteger tu casa de las amenazantes alergias que nos acechan a todos. Adoptar buenos hábitos en la organización y el mantenimiento del hogar, luchar contra las humedades, purificar el aire y elegir mejor los electrodomésticos, entre otras prevenciones, harán que tu salud y la de tu hogar sean envidiables. ¡La guía idónea para mejorar la calidad del aire que respiramos en nuestro hogar y actuar en beneficio del medio ambiente!

    Marcel Guedj está especializado en libros prácticos de jardinería, bricolaje y decoración. Muy comprometido con temas medioambientales y de salud doméstica, Marcel es el autor de Bricoler sain: Pour mieux vivre chez soi (Fleurus, París, 2009), Pour vivre libres, soyons autonomes! (La Martinière, París, 2011) y Se protéger de la pollution électromagnétique (Rustica, París, 2011).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.