• Aferrados a la vida

    La extraña ciencia de la inmortalidad

    'Weiner, Jonathan ' GALAXIA GUTENBERG Ref. 9788481099706 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Últimamente, el mito de la eterna juventud ha empezado a parecer algo más que un sueño. Sólo en el siglo XX la esperanza de vida se ha incrementado en más de 30 años. Hoy, científicos, investigadores y empresarios diversos creen que la inmortalidad humana no es sólo posible sino alcanzable en nuestr...
    Ancho: 130 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    22,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN / EAN : 978-84-8109-970-6
    • Data d'edició : 01/03/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : 'Weiner, Jonathan '
    • Traductors : eng0000000004000
    • Ilustradors : / 00000Cifuentes de Castro, I
    • Número de pàgines : 320
    • Col·lecció : Ensayo
    Últimamente, el mito de la eterna juventud ha empezado a parecer algo más que un sueño. Sólo en el siglo XX la esperanza de vida se ha incrementado en más de 30 años. Hoy, científicos, investigadores y empresarios diversos creen que la inmortalidad humana no es sólo posible sino alcanzable en nuestro tiempo. En Aferrados a la vida, Jonathan Weiner se reúne con los científicos e intelectuales más importantes de la especialidad - de Berkely al Bronx; de la Universidad de Cambridge a la tumba de Dante en Rávena, de Gilgamesh a Doctor Fausto y al Curioso caso de Benjamin Button- e indaga sobre la apasionante historia de la búsqueda de la longevidad en la ciencia, el arte y la literatura. Y cuenta la prodigiosa historia de cómo se puede triunfar sobre el envejecimiento de una vez por todas, atendiendo a las ideas de aquéllos que creen que el envejecimiento es una enfermedad que se cura.

    Aferrados a la vida es la apasionante historia de una aventura científica: ¿podríamos vivir eternamente? Y si pudiéramos...¿realmente querríamos hacerlo?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.