• LLENGUA CATALANA FEIX 9

    LLENGUA CATALANA FEIX 9

    CARME ARENAS COORD NEUS CUNILL JOAN FONTDEGLORIA AULA Ref. 9788492672950 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Feix 9 conté cinc elements fonamentals de cara a l'ensenyament i l'aprenentatge de la llengua:Actualitza la història de la llengua i la sociolingüística tot contextualitzant-les en el marc històric i cultural europeu dels Països Catalans.Replanteja el temari relacionat amb la tipologia textual i les...
    Peso: 1086 gr
    Sense estoc avui
    30,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 233830
    • Data d'edició : 01/02/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Catalán
    • Autors : CARME ARENAS COORD NEUS CUNILL JOAN FONTDEGLORIA
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 368
    • Col·lecció : AULA
    Feix 9 conté cinc elements fonamentals de cara a l'ensenyament i l'aprenentatge de la llengua:Actualitza la història de la llengua i la sociolingüística tot contextualitzant-les en el marc històric i cultural europeu dels Països Catalans.Replanteja el temari relacionat amb la tipologia textual i les propietats del text, per tal de convertir-lo en una eina eficaç tant per analitzar textos de naturalesa diversa com per aprendre a produir-los.Inclou una gran varietat d'oracions analitzades i sintetitza, mitjançant quadres sinòptics, els conceptes fonamentals de la morfosintaxi i dels altres camps d'estudi tractats en el llibre (fonètica i fonologia, lèxic i semàntica, dialectologia i modalitats de la llengua).Conté activitats didàctiques amb solucionari, de resposta oberta i/o multimèdia,que fan referència directa als continguts que es van desenvolupant al llarg de la unitat. Així mateix, conté activitats que sintetitzen cada apartat i un qüestionari de recapitulació al final de cada bloc.És una eina oberta que creix i s'actualitza a través del web de l'editorial www.educaula.cat/feix9.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.