• LOS PRIMEROS DE TANITH COL FANTASMAS DE GAUNT WARHAMMER 400

    LOS PRIMEROS DE TANITH bo

    DAN ABNETT TIMUN MAS Ref. 9788448044435 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En el futuro de pesadilla de WARHAMMER 40.000, la humanidad se encuentran al borde de la extinción. El imperio, que abarca galaxias, está repleto de peligros y en el sistema solar Sabbat, infestado por el Caos, el Comisario Imperial Gaunt debe guiar a sus hombres tanto en el combate contra las fuerz...
    Ancho: 125 cm Largo: 190 cm Peso: 266 gr
    Sense estoc avui
    10,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 238780
    • Data d'edició : 01/12/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Autors : DAN ABNETT
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 320
    • Col·lecció : W40 BOL FANTASMAS DE GAUNT
    En el futuro de pesadilla de WARHAMMER 40.000, la humanidad se encuentran al borde de la extinción. El imperio, que abarca galaxias, está repleto de peligros y en el sistema solar Sabbat, infestado por el Caos, el Comisario Imperial Gaunt debe guiar a sus hombres tanto en el combate contra las fuerzas del Caos como contra regimientos rivales.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.