• LA SAL CRISTALINA DEL HIMALAYA

    SAL CRISTALINA HIMALAYA

    JURGEN OBELISCO Ref. 9788477209812 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Hace ya más de 250 millones de años la sal marina quedó cristalizada y acumulada en los yacimientos montañosos albergando en su composición orgánica una capacidad energética extraordinaria. Un legado excepcional del mar primitivo, el origen de toda forma de vida. La sal cristalina del Himalaya, debi...
    Ancho: 135 cm Largo: 210 cm Peso: 130 gr
    Sense estoc avui
    6,00 €
  • Descripció

    • Col·lecció : SALUD Y VIDA NATURAL
    • Número de pàgines : 96
    • Autors : JURGEN
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2002
    • Data d'edició : 01/12/2002
    • ISBN / EAN : 109760
    Hace ya más de 250 millones de años la sal marina quedó cristalizada y acumulada en los yacimientos montañosos albergando en su composición orgánica una capacidad energética extraordinaria. Un legado excepcional del mar primitivo, el origen de toda forma de vida. La sal cristalina del Himalaya, debidamente mexclada con agua, es una fuente inestimable de energía curativa acumulada. Hoy, es la sal energéticamente más rica que conocemos.

    La sal cristalina del Himalaya es un condimento de altísimo valor nutricional y una fuente importantísima de curación pudiéndose aplicar tanto de modo externo (baños, lavados, cataplasmas e inhalaciones) como interno (bebidas de solución o agua salina). Asimismo, puede también aplicarse a modo de máscara facial para regenerar e hidratar la piel.

    APLICACIONES EXTERNAS. Baños: enfermedades cutáneas (psoriasis, neurodermatitis); dolencias articulares (reuma, artrosis); contracciones musculares; problemas de menopausia y menstruales. Lavados: resfriados y dolores de garganta; dolores de cabeza. Cataplasmas: torceduras, contusiones e hinchazones; estimula la circulación sanguínea y la desintoxicación. Inhalaciones: enfermedades respiratorias.

    APLICACIONES INTERNAS. Curas bebidas de Sole: dolores estomacales e intestinales, infecciones urinarias, diabetes, osteoporosis, cansancio, alergias.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.