• DERECHO MERCANTIL CUADERNO I PROPIEDAD INDUSTRIAL

    DERECHO MERCANTIL CUADERN

    EDITORIAL DIKYNSON Ref. 9788498499308 Altres llibres de la mateixa col·lecció
    La relatividad del Derecho mercantil, tanto histórica como jurídico-positiva, significa que su contenido está cambiando continuamente, que no siempre responde a los mismos límites. A veces, las más, se amplía, a veces se desintegra en campos diversos y es constante el trasvase de materias grises de ...
    Ancho: 155 cm Largo: 220 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    15,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 231681
    • Data d'edició : 01/12/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 228
    • Col·lecció : COLECCIÓN CUADERNOS PRÁCTICOS BOLONIA
    La relatividad del Derecho mercantil, tanto histórica como jurídico-positiva, significa que su contenido está cambiando continuamente, que no siempre responde a los mismos límites. A veces, las más, se amplía, a veces se desintegra en campos diversos y es constante el trasvase de materias grises de y hacia otras disciplinas jurídicas. Es la realidad económica de la empresa, y no sin tener que salvar ciertas dificultades conceptuales y sistemáticas, la que permite hablar de una unidad del Derecho mercantil, reconociendo la existencia de sectores especiales que cada vez reclaman mayor autonomía normativa (Derecho bancario, Derecho concursal, Derecho del mercado de valores, Derecho de la competencia, Derecho de seguros, Derecho de transportes, Derecho de la navegación y un largo etcétera). La idea es que estos cuadernos sirvan no sólo para ?aprobar?, sino para ?aprender? Derecho mercantil, sin duda, una de las materias jurídicas más importantes en la formación de un jurista.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.