• CARIÑO Y TETA PARA TORPES

    CARIÑO Y TETA PARA TORPES

    JOVE MONTANYOLA EDICIONS ANAYA MULTIMEDIA S.A. Ref. 9788441528611 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    ¡Claro que los bebés traen un manual de instrucciones! ¡Lo que pasa es que viene en un idioma raro y no lo entendemos! ¡Si cuando somos primerizos no sabemos ni cómo cogerlos! ¡Nos da hasta miedo!Criar a un bebé debería ser algo natural e intuitivo, a fin de cuentas si no fuera así la humanidad se h...
    Dimensions: 230 x 180 x 20 cm Peso: 608 gr
    Sense estoc avui
    18,70 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 231405
    • Data d'edició : 01/10/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : JOVE MONTANYOLA
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 224
    • Col·lecció : TORPES 2.0
    ¡Claro que los bebés traen un manual de instrucciones! ¡Lo que pasa es que viene en un idioma raro y no lo entendemos! ¡Si cuando somos primerizos no sabemos ni cómo cogerlos! ¡Nos da hasta miedo!

    Criar a un bebé debería ser algo natural e intuitivo, a fin de cuentas si no fuera así la humanidad se habría extinguido hace mucho tiempo. Sin embargo, en nuestra sociedad moderna y frenética es una habilidad que estamos perdiendo.

    Rosa Jové, reconocida psicóloga infantil, te acerca al mundo que rodea al bebé y te cuenta con claridad y humor cómo recuperar ese saber natural que todos llevamos dentro: teta y alimentación complementaria, higiene, sueño, llanto,... en definitiva, cómo criar a un bebé sano y feliz.
    La propia autora nos confiesa que " a ella también le pasaba " . Porque Torpes somos todos, pero esto es solo un estado transitorio.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.