• ROMPE CON TU MALA PATA amb pop ups

    ROMPE CON TU MALA PATA

    KYLE BEAN OCEANO Ref. 9788475567006 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Mala suerte, mala racha, desgracia, mal fario... ¿Quién no lo ha sufrido alguna vez?Abrir un paraguas dentro de casa, pasar por debajo de una escalera, romper un espejo o cruzarsecon un gato negro son algunas de las situaciones que se suelen evitar ?por si acaso?Esta original guía ilustrada recoge a...
    Ancho: 150 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    16,90 €
  • Descripció

    • Col·lecció : ILUSTRADOS
    • Número de pàgines : 16
    • Ilustradors : /
    • Autors : KYLE BEAN
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2010
    • Data d'edició : 01/05/2010
    • ISBN / EAN : 231480
    Mala suerte, mala racha, desgracia, mal fario... ¿Quién no lo ha sufrido alguna vez?
    Abrir un paraguas dentro de casa, pasar por debajo de una escalera, romper un espejo o cruzarse
    con un gato negro son algunas de las situaciones que se suelen evitar ?por si acaso?
    Esta original guía ilustrada recoge algunas de las supersticiones más conocidas y ofrece los remedios para evitar que la mala suerte sorprenda al lector.
    Kyle Bean es diseñador, especializado en trabajos artesanales y troquelados. Colabora con la BBC, Selfridges, Liberty, Hermes y The New York Times Magazine.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.