• JORDI PETIT CAVALLER RECERCA PASTIS REIAL

    JORDI PETIT CAVALLER RECE

    ARMITAGE RONDA BLUME Ref. 9788498014686 Altres llibres del mateix autor
    El Rei Giralt El Magnífic decideix realitzar una visita al vell castell del Petit Cavaller. Per a això li sol·liciten a aquest que organitzi una festa en la qual no pot faltar l'especialitat de la cuinera del castell, el seu pastís especial de xocolata, la preferida de la reina. Però la nit anterior...
    Ancho: 285 cm Largo: 255 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    11,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN / EAN : 224678
    • Data d'edició : 01/03/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Catalán
    • Autors : ARMITAGE RONDA
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 32
    El Rei Giralt El Magnífic decideix realitzar una visita al vell castell del Petit Cavaller. Per a això li sol·liciten a aquest que organitzi una festa en la qual no pot faltar l'especialitat de la cuinera del castell, el seu pastís especial de xocolata, la preferida de la reina. Però la nit anterior a l'esdeveniment el pastís real desapareix. Jordi, el drac, i el Petit Cavaller decideixen sortir en la seva recerca per a així poder recuperar el pastís de xocolata més gran del món. Però renunciaran els salvatges bandits al pastís que van robar sense lluitar? Una nova aventura del Petit Cavaller amb el seu inseparable amic Jordi el drac que encantarà a tots els petits i braus cavallers.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.