• LA LLAMA Y LA FLOR

    LA LLAMA Y LA FLOR

    WOODIWISS KATLEEN DEBOLSILLO Ref. 9788499083612 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Un intento de violación marca para siempre la vida de Heather. Al verse acosada por su agresor, lo hiere de muerte. Horrorizada, huye y empieza a vagar por las calles de Londres. Acaba en un barco, donde el capitán, confundiéndola con una prostituta, abusa de ella. Al cabo de un tiempo, Heather desc...
    Dimensions: 190 x 125 x 30 cm Peso: 370 gr
    Sense estoc avui
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 223519
    • Data d'edició : 01/04/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : WOODIWISS KATLEEN
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 528
    • Col·lecció : ROMANTICA
    • Número de col·lecció : 015001
    Un intento de violación marca para siempre la vida de Heather. Al verse acosada por su agresor, lo hiere de muerte. Horrorizada, huye y empieza a vagar por las calles de Londres. Acaba en un barco, donde el capitán, confundiéndola con una prostituta, abusa de ella. Al cabo de un tiempo, Heather descubre que está embarazada, y el capitán del barco accede a reparar la deshonra tomándola por esposa. Poco a poco, el inicial recelo entre ambos da paso al afecto y madura el germen del amor. Sin embargo, el pasado acecha, presto a asestar un golpe brutal a sus sueños...Kathleen Woodiwiss (Louisiana, 1939 - Minnesota, 2007) revolucionó ya desde su primera novela el género romántico histórico, al hacerlo más explícito, más atrevido y sensual. De sus trece novelas se han vendido más de 36 millones de ejemplares en todo el mundo...Una mujer a merced de los caprichos del destino..

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.