• TIEMPO DE REBELDES trilogia de los Cameron 2

    TIEMPO DE REBELDES cisne

    HEATHER GRAHAM DEBOLSILLO Ref. 9788499088266 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La segunda entrega de la trilogía de los Cameron..Cuando llegó la guerra, Daniel Cameron vistió sin dudarlo el uniforme gris de la Confederación. En medio del fragor de los cañones, soñaba con la plantación en Virginia donde había sido feliz y afortunado# hasta que una bala se cruzó en su camino y d...
    Dimensions: 190 x 125 x 30 cm Peso: 349 gr
    Sense estoc avui
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 235448
    • Data d'edició : 01/04/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : HEATHER GRAHAM
    • Traductors : ROCA COMET, MONTSERRAT;
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 504
    • Col·lecció : ROMANTICA
    • Número de col·lecció : 015001
    La segunda entrega de la trilogía de los Cameron..Cuando llegó la guerra, Daniel Cameron vistió sin dudarlo el uniforme gris de la Confederación. En medio del fragor de los cañones, soñaba con la plantación en Virginia donde había sido feliz y afortunado# hasta que una bala se cruzó en su camino y despertó junto al ángel que le había salvado la vida...Callie Michaelson acogió al herido y se entregó apasionadamente al hombre, sin renunciar a sus ideales yanquis ni a la memoria del marido que había caído luchando contra los rebeldes. Pero, cuando el eco de la violencia fratricida llega a las puertas de su granja, quizá se vea empujada a la traición...Heather Graham es una prolífica escritora de novela romántica que ha cultivado desde la ambientación histórica hasta la paranormal. Sus libros se han publicado en veinte lenguas. Está casada y tiene cinco hijos...Entre el deber a la patria y la atracción del amor verdadero.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.