• PECADOS OCULTOS

    PECADOS OCULTOS

    WILDES EMMA PLAZA JANES Ref. 9788401383991 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Desde su infancia, Julianne Sutton sabía que se casaría con el marqués de Longhaven tal como años atrás habían concertado sus respectivas familias. Harry, el amable y divertido heredero del título, se convertiría en su marido y ambos vivirían felices. Sin embargo, con la inesperada muerte de Harry, ...
    Dimensions: 230 x 150 x 24 cm Peso: 447 gr
    Sense estoc avui
    17,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 241547
    • Data d'edició : 01/10/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : WILDES EMMA
    • Traductors : DE LA PEÑA MINGUELL, PILAR;
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 336
    • Col·lecció : NARRATIVA FEMENINA
    • Número de col·lecció : 001095
    Desde su infancia, Julianne Sutton sabía que se casaría con el marqués de Longhaven tal como años atrás habían concertado sus respectivas familias. Harry, el amable y divertido heredero del título, se convertiría en su marido y ambos vivirían felices. Sin embargo, con la inesperada muerte de Harry, su hermano Michael hereda no solamente el título, sino también la obligación de casarse con la prometida de su hermano. Tras regresar de la guerra en Francia, Michael se encarga ahora de una peligrosa misión de espionaje que ha de mantener en secreto y está decidido a que su matrimonio no se interponga. A pesar de ser un experto en el arte del engaño, Julianne, con su inteligencia y dotes de observación, descubrirá quién es su marido en realidad# Algunos secretos solo pueden compartirse a puerta cerrada. «Un experto en el arte del engaño, rendido ante el poder de la inocencia. La tercera entrega de la trilogía #Solteros y truhanes#.» Autoras en la sombra ..

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.