• GUIA PRACTICA DE DISENO DIGITAL

    GUIA PRACTICA DISENO DIGI

    LEWANDOWSKY PINA ZEISCHEGG FRANCIS PARRAMON S.A. Ref. 9788434226968 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    A diario recibimos muchos mensajes visuales de todo tipo, gran parte de los cuales no llaman nuestra atención porque su aspecto no nos es atractivo. Seguramente el fallo está en su diseño: con otros elementos, con otros colores, o con otra disposición de las formas habrían conseguido captar nuestro ...
    Ancho: 160 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    32,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 140498
    • Data d'edició : 01/04/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : LEWANDOWSKY PINA ZEISCHEGG FRANCIS
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 256
    • Col·lecció : DISEÑO GRÁFICO
    A diario recibimos muchos mensajes visuales de todo tipo, gran parte de los cuales no llaman nuestra atención porque su aspecto no nos es atractivo. Seguramente el fallo está en su diseño: con otros elementos, con otros colores, o con otra disposición de las formas habrían conseguido captar nuestro interés. Este libro, de un modo muy práctico y ameno, sienta las bases más sólidas y elementales que permitirán a todo creador diseñar un estudiado trabajo que comunique eficazmente, tanto sobre un soporte impreso como en una pantalla de ordenador. Cada página de esta guía práctica está pensada minuciosamente, individualmente, para dar sentido a todo el libro. Por ello el resultado es un volumen que ofrece a todo usuario los elementos imprescindibles para familiarizarle con el ?lenguaje de las imágenes?, educar su percepción, desarrollar su sensibilidad hacia la estructura, la proporción, el ritmo, el color y el contraste. Es, pues, un libro que viene a satisfacer una demanda existente en el sector, una obra serena pero vibrante, realmente útil y práctica para quien desee iniciarse en el ámbito del diseño o para los profesionales que busquen fortalecer, renovar o refrescar sus conocimientos fundamentales sobre la materia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.