• CUINA DE MERCAT RECEPTES DE SEMPRE PER A CUINES D ARA

    CUINA DE MERCAT RECEPTES

    MIRALPEIX ASSUMPTA PLAZA JANES Ref. 9788401386664 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Cuina de mercat ens proposa les millors receptes per solucionar els menús de tota la setmana i mantenir una dieta sana i variada amb els aliments propis de cada estació de l'any. En aquest llibre, l'autora combina els ingredients de la nostra cuina tradicional de manera que en resulten uns plats sen...
    Dimensions: 230 x 150 x 32 cm Peso: 870 gr
    Sense estoc avui
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 139669
    • Data d'edició : 01/01/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : Catalán
    • Autors : MIRALPEIX ASSUMPTA
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 608
    • Col·lecció : ACTUALITAT
    • Número de col·lecció : 136091
    Cuina de mercat ens proposa les millors receptes per solucionar els menús de tota la setmana i mantenir una dieta sana i variada amb els aliments propis de cada estació de l'any. En aquest llibre, l'autora combina els ingredients de la nostra cuina tradicional de manera que en resulten uns plats senzills, ràpids i innovadors, apropiats per a la cuina de cada dia, per a tota la família, i també per quan ens hem de lluir amb els convidats. I tot això acompanyat d'un munt d'informació pràctica sobre els aliments de cada temporada. Assumpta Miralpeix ens obsequia amb un llibre de receptes que no podrà faltar a la cuina de casa, una eina indispensable per als que els agrada cuinar i també per a aquells que encara no li han agafat el gust.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.