• FUNDAMENTOS DESARROLLO WEB CON PHP APACHE Y MYSQL

    FDTOS DES WEB PHP APACHE

    GLASS EDICIONS ANAYA MULTIMEDIA S.A. Ref. 9788441517554 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    PHP, Apache y MySQL son las tres tecnologías de código abierto fundamentales que constituyen la base de la mayoría de los servidores web hoy en día. Conocer cómo actúan y cómo pueden ser combinadas entre sí resulta imprescindible para todos aquellos que necesiten crear de modo rápido sitios web tant...
    Dimensions: 226 x 175 x 39 cm Peso: 1137 gr
    Sense estoc avui
    56,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 135283
    • Data d'edició : 01/08/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GLASS
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 704
    • Col·lecció : ANAYA MULTIMEDIA/WROX
    PHP, Apache y MySQL son las tres tecnologías de código abierto fundamentales que constituyen la base de la mayoría de los servidores web hoy en día. Conocer cómo actúan y cómo pueden ser combinadas entre sí resulta imprescindible para todos aquellos que necesiten crear de modo rápido sitios web tanto en servidores Windows como Linux.

    Esta obra le guiará así de manera sencilla en la creación de sitios utilizando el modelo AMP de código abierto; desde la creación de páginas web con PHP, incluyendo aspectos de administración y seguridad de bases de datos, a conocer cómo almacenar y acceder a información por medio de MySQL, o integrar sus creaciones en plataformas de comercio electrónico y con otras tecnologías.

    Al experimentar con diferentes tipos de sitios web, progresará de la configuración de sencillas tablas de base de datos a dominar todo su potencial, diseñando sitios dinámicos y bien estructurados.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.