• EL SOL ALGO MAS QUE UNA ESTRELLA

    SOL ALGO MAS UNA ESTRELLA

    VAZQUEZ ABELEDO EQUIPO SIRIUS Ref. 9788495495464 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Cuando tratamos de describir un objeto se suele ir de afuera hacia dentro. Permítaseme en este caso invertir la dirección. Comenzaremos por su interior y emprenderemos un camino hacia las capas más externas. A lo largo del viaje trataremos de describir cómo es el Sol, por qué es así y cómo funciona....
    Dimensions: 210 x 150 x 33 cm Peso: 800 gr
    Sense estoc avui
    24,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 135217
    • Data d'edició : 01/02/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : VAZQUEZ ABELEDO
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 616
    • Col·lecció : MILENIUM
    Cuando tratamos de describir un objeto se suele ir de afuera hacia dentro. Permítaseme en este caso invertir la dirección. Comenzaremos por su interior y emprenderemos un camino hacia las capas más externas. A lo largo del viaje trataremos de describir cómo es el Sol, por qué es así y cómo funciona. Realmente no será otra cosa que ir tratando de contestar preguntas que en gran parte estarán relacionadas con las distintas fuentes de energía de que dispone el Sol.
    Han existido momentos en la historia de la Ciencia en que un descubrimiento parecía poner en cuestión leyes aparentemente inmutables. A veces ocurrió esto y en otras ocasiones se encontró una explicación adecuada. La evidencia de la alta temperatura de las capas externas del Sol, parecía contradecir la segunda ley de la termodinámica, pero se encontró una explicación para ello. Es una parte esencial para entender el Sol y sus relaciones con la Tierra.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.