• EL MON SEGONS JERRY SEINFELD

    MON SEGONS JERRY SEINFIEL

    JERRY SEINFELD ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496103658 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Jerry Seinfeld és, per a una majoria silenciosa, el millor escriptor de monòlegs del món.Seinfeld, creador de monòlegs hilarants, imitats per tota mena d’humoristes, és considerat un dels cervells més enginyosos de la comèdia americana. El seu secret és una energia desbordant, una visió sorprenent d...
    Ancho: 130 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    14,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 137073
    • Data d'edició : 01/10/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : Catalán
    • Autors : JERRY SEINFELD
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 182
    • Col·lecció : HUMOR
    Jerry Seinfeld és, per a una majoria silenciosa, el millor escriptor de monòlegs del món.



    Seinfeld, creador de monòlegs hilarants, imitats per tota mena d’humoristes, és considerat un dels cervells més enginyosos de la comèdia americana. El seu secret és una energia desbordant, una visió sorprenent de la societat en què vivim i un carisma que ha captivat el públic de tot el planeta.

    «El món segons Jerry Seinfeld» és l’únic llibre de l’autor, a banda dels guions de la sèrie televisiva. Els seus monòlegs sobre les relacions humanes, les obsessions de la vida actual i els habituals problemes a la feina, esdevenen una guia fresca per anar pel món.

    «Als quinze anys, quan vaig començar a escriure tots els pensaments divertits que em venien al cap, no em podia imaginar de cap de les maneres que algun dia en podria fer un llibre. De fet, mai no vaig arribar a pensar que en podria acabar fent res.

    »Però hi ha molta gent que al cervell hi té un raconet juganer; la finalitat d’aquest llibre és que tant vosaltres com jo aconseguim que aquest raconet continuï viu. Entretenir-se és bo, no se n’ha de perdre la pràctica.» [Jerry Seinfeld]



    Jerry Seinfeld



    Nascut a Nova York (Estats Units) el 1954, Jerry Seinfeld és conegut per la famosa sèrie d’humor Seinfeld, guanyadora de gairebé tots els premis possibles en la seva categoria. Després de graduar-se al Queen’s College, Jerry Seinfeld va iniciar la seva carrera com a humorista amateur. Va continuar les actuacions en clubs i en indrets turístics. La seva trajectòria va fer un pas endavant amb la seva presència en un programa especial el 1976, «Rodney Dangerfield HBO». Posteriorment, gràcies a aparicions regulars als programes «Late Night with David Letterman» i «Tonight», el seu èxit va créixer substancialment. Però la clau en la seva carrera fou l’oferta de realitzar una sèrie pròpia. Amb el seu company Larry David, va crear Seinfeld el 1990, un dels programes emblemàtics de la televisió americana fins al 1998.


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.