• UN PAIS UN FUTUR

    UN PAIS UN FUTUR

    CAROD ROVIRA JOSEP LLUIS COSSETANIA EDICIONS Ref. 9788497911573 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    «Un país, un futur» recull les darreres aportacions de Josep-Lluís Carod-Rovira per a una Catalunya més forta, capaç de fer front als projectes i desafiaments propis de la modernitat dels nostres dies, apostant perquè uns nous sectors socials, diferents als de sempre, construeixin un país lliure i u...
    Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    9,50 €
  • Descripció

    • Número de col·lecció : 12
    • Col·lecció : PRISMA
    • Número de pàgines : 120
    • Ilustradors : /
    • Autors : CAROD ROVIRA JOSEP LLUIS
    • Idioma : Catalán
    • Any d'edició : 0
    • Data d'edició : 10/09/2005
    • ISBN / EAN : 149540
    «Un país, un futur» recull les darreres aportacions de Josep-Lluís Carod-Rovira per a una Catalunya més forta, capaç de fer front als projectes i desafiaments propis de la modernitat dels nostres dies, apostant perquè uns nous sectors socials, diferents als de sempre, construeixin un país lliure i una societat del benestar i la cultura, que no hagi de demanar permís per existir. Amb un estil alhora elegant i entenedor, clar i català, l'autor planteja un horitzó nacional realment ambiciós que abasta tots els àmbits: la política, l'economia, la cultura, la comunicació i les noves tecnologies. A través de propostes innovadores i poc convencionals, parla del fenomen de la immigració i la cohesió social, les relacions amb Espanya i els altres pobles peninsulars, Portugal inclòs, el paper de la nació catalana a Europa i el món, així com la formulació d'un nou projecte inclusiu de país, tot defensant una política més humana i més viva, lluny de l'encarcarament i la grisor habituals. «Un país, un futur» és una obra valenta, madura i desacomplexada.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.