• 50 MILLORS EXCURSIONS AMB RAQUETES DE NEU, LES

    FIGUERA, MANEL COSSETANIA Ref. 9788490340257 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Aquesta guia recull 50 itineraris per fer amb raquetes de neu que van des del Canigó fins al Montardo, des del Vallespir fins a la Vall d'Aran, dins del Pirineu català i passant pel coprincipat d'Andorra.Els objectius són dur a terme excursions en què en plena temporada hivernal amb neu estable i am...
    Ancho: 120 cm Largo: 225 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    19,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9034-025-7
    • Data d'edició : 01/11/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Catalán
    • Autors : FIGUERA, MANEL
    • Número de pàgines : 384
    • Col·lecció : AZIMUT
    • Número de col·lecció : 130
    Aquesta guia recull 50 itineraris per fer amb raquetes de neu que van des del Canigó fins al Montardo, des del Vallespir fins a la Vall d'Aran, dins del Pirineu català i passant pel coprincipat d'Andorra.
    Els objectius són dur a terme excursions en què en plena temporada hivernal amb neu estable i amb una cota baixa sigui possible fixar-se ja les raquetes a l'inici del recorregut, s'hi vagi al llarg de tot l'itinerari o en un percentatge força elevat. També que aquests itineraris recorrin paratges d'alta muntanya i de muntanya mitjana pirinencs i prepirinencs que es puguin dividir en dos dies —o tres— aprofitant els refugis oberts a l'hivern. I, finalment, i el més important, descobrir serres i massissos que no siguin gaire coneguts pels excursionistes o que, si ho són, surtin de les rutes més freqüentades; obrir noves portes i donar a conèixer altres indrets pirinencs.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.