• MAI MES MENJARE TOMAQUETS

    MAI MES MENJARE TOMAQUETS

    CHILD LAUREN SERRES Ref. 9788484880936 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En Carles té una germaneta que es diu Laia. A vegades a ell li toca donar-li el sopar i és una feina molt difícil perquè la Laia és molt exigent amb el menjar. Un dia se li va acudir un truc formidable per a què mengés.Un altre dels estimulants llibres de Lauren Child on la tècnica collage pren prot...
    Ancho: 25 cm Largo: 28 cm Peso: 500 gr
    Sense estoc avui
    13,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN / EAN : 117777
    • Data d'edició : 01/11/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : Catalán
    • Autors : CHILD LAUREN
    • Traductors : FERRER I TRAVE, JOSEP
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 32
    • Col·lecció : LIBROS DE AUTOR
    • Número de col·lecció : 006
    En Carles té una germaneta que es diu Laia. A vegades a ell li toca donar-li el sopar i és una feina molt difícil perquè la Laia és molt exigent amb el menjar. Un dia se li va acudir un truc formidable per a què mengés.
    Un altre dels estimulants llibres de Lauren Child on la tècnica collage pren protagonisme per escenificar l'imaginativa aventura que el Carles s'ha de crear per fer que la seva germaneta mengi.
    És una història commovedora i pràctica. Sempre es pot fer servir alguna de les idees del Carles per obtenir els mateixos resultats a casa nostra!
    Lauren Child va créixer a Wiltshire (Anglaterra). És la segona de tres germanes i la filla de dos professors. Sempre ha estat interessada en tots els aspectes de la infància, des de les botigues de joguines als programes infantils de la televisió dels Estats Units dels anys 60.
    Lauren viu a la part nord de Londres.
    Altres llibres de Lauren Child: Ana Tarambana, me llaman ha rebut el Smarties Prize i Nunca Jamás comeré tomates va guanyar la Kate Greenaway Medal el 2001.
    L'any 2002, el seu treball artístic va ser escollit per promocionar el Dia Mundial del Llibre, una celebració de la lectura i els llibres. El mateix any en què Qué lata de rata! va guanyar el Smarties Gold Award.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.