• EL HAMBRE EN ESPAÐA

    EL HAMBRE EN ESPAÐA

    ALMODOVA VARIS Ref. 9788496052222 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    EL HAMBRE EN ESPAÑALa otra historia de la alimentación[?] ?algún día habrá de escribirse la historia del hambre en España.?Claudio Sánchez AlbornozLa historia del hambre en España se prolonga desde la antigüedad remota hasta la segunda mitad del siglo XX. Sin embargo, no existen muchos datos objetiv...
    Dimensions: 235 x 170 x 25 cm Peso: 640 gr
    Sense estoc avui
    18,50 €
  • Descripció

    • Col·lecció : MEMORIA
    • Número de pàgines : 288
    • Ilustradors : /
    • Autors : ALMODOVA
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any d'edició : 2003
    • Data d'edició : 01/04/2003
    • ISBN / EAN : 114973
    EL HAMBRE EN ESPAÑA
    La otra historia de la alimentación

    [?] ?algún día habrá de escribirse la historia del hambre en España.?
    Claudio Sánchez Albornoz

    La historia del hambre en España se prolonga desde la antigüedad remota hasta la segunda mitad del siglo XX. Sin embargo, no existen muchos datos objetivos para evaluar hambres y dietas populares hasta el siglo XIX, por lo que se ha de acudir a testimonios literarios y otras fuentes periféricas. Desde la Edad Media, a través de libros de cocina y relaciones cortesanas, sabemos casi al detalle cómo y qué comían los reyes, nobles, caballeros y poderosos, pero raras veces alguien se tomó el trabajo de relatar cómo y qué comían los humildes, porque, entre otras razones, éstos no comían prácticamente nada y casi siempre, en todo caso, lo mismo a través de los siglos.
    Este libro aborda, pues, desde el lado menos conocido de esa asimetría alimentaria de la opulencia y la escasez, la historia del hambre en España, a resultas de la cual se abre ante el lector la insólita, fascinante y paradójicamente suculenta historia de la gastronomía precaria.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.