• FORMATGE

    FORMATGE

    ELSSCHOT ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496103085 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    «L'obra d'Elsschot és gran literatura europea» [«Frankfurter Allgemeine Zaitung].«Una tragicomèdia extremadament commovedora» [«Times Literary Suppplement»]De fet, el formatge no li agrada gens, a Frans Laarmas. Però és amb formatge que vol edificar el seu somni de ser un gran empresari -tot i que n...
    Ancho: 130 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    14,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • Col·lecció : NARRATIVES
    • Número de pàgines : 152
    • Ilustradors : /
    • Autors : ELSSCHOT
    • Idioma : Catalán
    • Any d'edició : 2003
    • Data d'edició : 01/04/2003
    • ISBN / EAN : 113465
    «L'obra d'Elsschot és gran literatura europea» [«Frankfurter Allgemeine Zaitung].

    «Una tragicomèdia extremadament commovedora» [«Times Literary Suppplement»]


    De fet, el formatge no li agrada gens, a Frans Laarmas. Però és amb formatge que vol edificar el seu somni de ser un gran empresari -tot i que no és més que un administratiu rutinari, d'imaginació escassa i empenta nul·la.

    Que Frans Laarmans no està a l'alçada del seu somni es fa evident de seguida, però no podem imaginar el seu malson amb deu mil maleïts formatges: empresa de formatges, dia formatger, vaixell formatger, història del formatge, bou formatger, testament del formatge...

    Frans Laarmans forma part, per mèrits propis, d'una raça amb escassíssims individus: Buster Keaton, Charles Chaplin, Mr Bean...



    Willem Elsschot

    És el pseudònim d'Alfons de Ridder (Anvers, Bèlgica, 1882-1960). Durant més de quaranta anys va dirigir, amb gran èxit, una agència publicitària. La seva obra literària és eminentment satírica i humorística, i encara avui es manté viva i original gràcies a l'estil concís, a la ironia i a la seva capacitat d'observació de la vida moral dels homes.


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.