• EL CAMELL TRAVAT

    EL CAMELL TRAVAT

    RUBIO ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496103092 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    «El camell travat» arrenca en ple procés de descolonització dels països africans. Al poblat de Bahr-el-Kobà -que encara no se sap a quin país pertanyerà- diversos personatges africans i europeus (entre ells el català Pere Martí i el seu fill) tracten d'establir les regles del nou ordre, les noves re...
    Ancho: 130 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    11,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 113464
    • Data d'edició : 01/04/2003
    • Any d'edició : 2003
    • Idioma : Catalán
    • Autors : RUBIO
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 312
    • Col·lecció : NARRATIVES
    «El camell travat» arrenca en ple procés de descolonització dels països africans. Al poblat de Bahr-el-Kobà -que encara no se sap a quin país pertanyerà- diversos personatges africans i europeus (entre ells el català Pere Martí i el seu fill) tracten d'establir les regles del nou ordre, les noves relacions socials i de poder. Amb l'extraordinari paisatge africà de fons i amb una gran subtilitat artística, Rubió i Tudurí teixeix un fris de personatges aïllats i desplaçats, que, com l'Àfrica mateixa, van a la recerca de la pròpia existència. Com «No ho sap ningú», de la qual és continuació, aquesta novel·la és una mirada irònica i comprensiva a la realitat africana, de la qual Nicolau M. Rubió i Tudurí va ser un gran enamorat i un coneixedor profund.



    Nicolau Maria Rubió i Tudurí

    (Maó, 1891 - Barcelona, 1981) va ser arquitecte, jardiner i escriptor. Com a arquitecte va realitzar, entre d'altres, el Pavelló de Ràdio Barcelona, considerat el primer edifici racionalista d'Espanya (1923). Va ser director dels Parcs Públics de Barcelona i responsable del Planejament Urbà de Catalunya. Els seus treballs i estudis sobre jardineria han tingut una influència duradora. Autor de diverses novel·les. contes i obres de teatre, les seves obres més característiques passen a l'Àfrica, continent pel qual sentia autèntica fascinació. «No ho sap ningú» i «El Camell travat» representen el cim de la seva escriptura de ficció.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.