• EL ARTE DE VIVIR EN EL NUEVO MILENIO

    ARTE VIVR NUEVO MILENIO

    LAMA DALAI DEBOLSILLO Ref. 9788497599429 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Libro incluido en Biblioteca Selecta Fòrum de Barcelona 2004 A veces es difícil creer en la bondad innata del ser humano, y sólo la voz de un gran maestro puede devolvernos la confianza en nuestros mejores cualidades. Su Santidad el Dalai Lama ofrece una propuesta simple y clara para el nuevo mileni...
    Dimensions: 190 x 125 x 13 cm Peso: 194 gr
    Sense estoc avui
    7,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 123047
    • Data d'edició : 01/12/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : LAMA DALAI
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 256
    • Col·lecció : AUTOAYUDA
    • Número de col·lecció : 026208
    Libro incluido en Biblioteca Selecta Fòrum de Barcelona 2004 A veces es difícil creer en la bondad innata del ser humano, y sólo la voz de un gran maestro puede devolvernos la confianza en nuestros mejores cualidades. Su Santidad el Dalai Lama ofrece una propuesta simple y clara para el nuevo milenio, se trata nada menos de que aprendamos a creer en lo que de bueno hay en nosotros y a ejercer la compasión no solo como un deber, sino como una virtud que nos distingue entre los seres vivos del planeta. Haciendo buen uso del sentido común y de un envidiable espíritu práctico, el Dalai Lama nos ofrece una nueva ética que rompe las barreras de las distintas religiones para celebrar los sentimientos más hondos y puros de los seres humanos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.