• SENYOR MARCEL,LI ENDAVANT LES ATXES

    SENYOR MARCEL,LI EN ATXES

    ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496103344 Altres llibres de la mateixa col·lecció
    2a edicióVols evitar la sogra? Treballar et cansa? Pateixes, en silenci, per culpa de l'amor? Les molles del llit et fan la guitza? Escolta la veu de l'experiència: el senyor Marcel·lí Virgili t'il·lustra amb els seus consells més pràctics. Perquè també tu arribis a vell, sabent tot el que cal saber...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    17,30 €
  • Descripció

    • Col·lecció : HUMOR
    • Número de pàgines : 168
    • Ilustradors : /
    • Idioma : Catalán
    • Any d'edició : 2003
    • Data d'edició : 01/11/2003
    • ISBN / EAN : 122702
    • Encuadernació : MobilPocket
    2a edició

    Vols evitar la sogra? Treballar et cansa? Pateixes, en silenci, per culpa de l'amor? Les molles del llit et fan la guitza? Escolta la veu de l'experiència: el senyor Marcel·lí Virgili t'il·lustra amb els seus consells més pràctics. Perquè també tu arribis a vell, sabent tot el que cal saber, fins i tot què va passar amb el «Titànic».
    Escolta el CD amb els millors monòlegs del Sr. Marcel·lí, l'avui que tots portem dins.

    BIOGRAFIA AUTOR

    Marcel·lí Virgili
    No hiha hagut manera de fer dir al Sr. Marcel·lí Virgili l'any exacte del seu naixement, però jura i perjura que ha estat a bord del «Titànic». Això ja ens dóna moltes pistes. També, segons diu, va ser present en el desembarcament de Normandia, va estar al costat de sir Edmund Hillary quan va coronar l'Everest, va ser qui va dictar al president Francesc Macià el discurs de proclamació de la República Catalana i, modestament, va donar la idea de la creació de la ràdio a Marconi.
    Curiosament, després de tantes aventures, va decidir fer de conserge tot i que, segons ell, mana més que el director de l'empresa. Ha estat conserge de Ràdio Salou, Ràdio Reus, Ràdio Barcelona i Catalunya Ràdio. En totes aquestes emissores, ha acabat femt tasques de locutor, sense que ningú no li ho demanés. Actualment acompanya cada tarda el Toni Clapés al programa «Versió Original». Aquest és el seu primer llibre que ha estat dictat. L'home que l'ha escrit l'han fet sant per la seva paciència.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.