• LA ORDALIA DEL VENENO

    LA ORDALIA DEL VENENO

    VAZQUEZ FIGUEROA ALBERTO DEBOLSILLO Ref. 9788497597838 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En una España de eternas discusiones, en la que todo se analiza pero nada se resuelve, un viejo catedrático aporta soluciones a problemas como el de la terrible sequía que lleva camino de convertir a nuestro país en un desierto, o la proliferación de un dinero negro que frena la economía anulando to...
    Dimensions: 190 x 123 x 15 cm Peso: 174 gr
    Sense estoc avui
    6,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 119258
    • Data d'edició : 01/09/2003
    • Any d'edició : 2003
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : VAZQUEZ FIGUEROA ALBERTO
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 248
    • Col·lecció : BEST SELLER
    • Número de col·lecció : 026200
    En una España de eternas discusiones, en la que todo se analiza pero nada se resuelve, un viejo catedrático aporta soluciones a problemas como el de la terrible sequía que lleva camino de convertir a nuestro país en un desierto, o la proliferación de un dinero negro que frena la economía anulando toda posibilidad de creación de empleo o desarrollo. A través de páginas repletas de sorpresas veteadas de cierto misterio, La ordalía del veneno es una novela que nada tiene que ver con cuantas se han escrito hasta el presente, ya que, en ella, no sólo se airean graves problemas, sino que se plantea cómo acabar con ellos. Los eternos escépticos alegarán que algunas de tales soluciones son utópicas, pero está claro que para el ser humano volar fue una utopía hasta el día en que alguien voló. Y bajo el ala de la inagotable imaginación de Alberto Vázquez-Figueroa, volar es sólo el principio.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.