• VEUS PER EXISTIR

    VEUS PER EXISTIR

    UENO KAZUKO COSSETANIA EDICIONS Ref. 9788497910095 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Kazuko Ueno va descobrir la veu de Lluís Llach el 1979, durant una breu estada a Palma de Mallorca. Gràcies a aquella música, va conèixer també l'existència de la llengua catalana. Però com podia imaginar-se que aquella troballa, esdevinguda un veritable fil conductor, li marcaria l'inici d'un traje...
    Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    11,00 €
  • Descripció

    • Número de col·lecció : 5
    • Col·lecció : PRISMA
    • Número de pàgines : 144
    • Ilustradors : /
    • Autors : UENO KAZUKO
    • Idioma : Catalán
    • Any d'edició : 0
    • Data d'edició : 10/03/2004
    • ISBN / EAN : 126737
    Kazuko Ueno va descobrir la veu de Lluís Llach el 1979, durant una breu estada a Palma de Mallorca. Gràcies a aquella música, va conèixer també l'existència de la llengua catalana. Però com podia imaginar-se que aquella troballa, esdevinguda un veritable fil conductor, li marcaria l'inici d'un trajecte que la portaria, disset anys més tard, a la recerca de cançons de l'ànima? Bressolada de primer antuvi per la musicalitat de les cançons catalanes, aviat va voler entendre'n el sentit, cosa que la portà a aprendre aquesta llengua a París. Mentrestant, en el transcurs de les seves trobades amb Lluís Llach, va prendre consciència del paper de la Nova Cançó en el moviment de defensa de la cultura i la llengua catalanes, i va descobrir a poc a poc un lligam que la unia a moviments similars del País Basc i de Còrsega. L'estaca n'és un dels eixos vertebradors. L'autora parla només del que ha vist i experimentat al llarg de diversos viatges, de concerts, de trobades amb els cantants, i sap fer-nos compartir el seu entusiasme i les seves revoltes. Amb les seves paraules Kazuko Ueno ens convida a reflexionar sobre la importància de preservar les llengües minoritzades i llur identitat dins un univers en curs de mundialització.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.