• L'ALTRA VEU

    Premi de Poesia Vila de Lloseta 2011

    Josep Fàbrega i Selva EDITORIAL MOLL Ref. 9788427351646 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    L'altra veu és el tercer volum d'una trilogia iniciada amb Parlo d'Aloma i seguida de Natana. Uns poemes en què la sensualitat de la pell i de la sang fan més tangible la dolorsa consciència del pas del temps, l'etapa de la vida que és tardor i nit, ombra i boira i que empeny a tancar-se dins un mat...
    Ancho: 180 cm Largo: 110 cm Peso: 80 gr
    Sense estoc avui
    10,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-273-5164-6
    • Data d'edició : 01/11/2011
    • Idioma : Catalán
    • Autors : Josep Fàbrega i Selva
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 96
    • Col·lecció : Balenguera de Poesia
    • Número de col·lecció : 164
    • Any d'edició : 2011
    L'altra veu és el tercer volum d'una trilogia iniciada amb Parlo d'Aloma i seguida de Natana. Uns poemes en què la sensualitat de la pell i de la sang fan més tangible la dolorsa consciència del pas del temps, l'etapa de la vida que és tardor i nit, ombra i boira i que empeny a tancar-se dins un mateix. Però «hi ha un món enllà de les angúnies / amb assortit de blaus i de conquilles / i ocells de plata al bec de les espumes; / i jo vull fer-lo meu i sentir viva / la sang que em bat per sota les arruges [...]».



    Josep Fàbrega i Selva


    Bagenc de naixement i de residència; va néixer a Súria, el 3 de març del 1947; ha viscut a Artés, Manresa i, d'uns anys ençà, a Calders. Des de setembre del 2007,i després de 40 anys de conviure prou satisfactòriament amb alumnes, pares, companys i Administració, és un mestre jubilat.


    Sol recordar que «De pagès, de boig i de poeta tots en tenim una miqueta», i té molt clar que el percentatge que li correspon com a poeta és força per sota dels altres dos, però sempre li ha agradat la poesia i... aquests darrers anys se n'ha sortit prou bé.


    Actualment té publicats: Postals de Calders, Camins d'hivern, Sis dies d'agost, D'aquí estant (no) es veu el mar, Bages, Ingènuament protocol·lari i Parlo d'Aloma, el primer de la trilogia que continuarà amb Natana (premi Miquel Martí i Pol 2010 de Roda de Ter) i que es clou amb L'altra veu.

    Li agrada de fer servir aquell català, avui ja desnonat, que li van péixer els pares.

    Només li resta un somni per fer realitat: la independència.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.