• CONVERSES AMB JOSEP ESPRIU

    CONVERSES JOSEP ESPRIU

    RIUS MOSOLL ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496103405 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Hi ha passions que guien tota una vida. La de Josep Espriu va ser l'impuls i la consolidació del cooperativisme sanitari primer a Catalunya, més tard arreu d'Espanya i, finalment, a nivell internacional. Des dels primers anys com a metge de capçalera, el doctor Espriu va bastir un conjunt d'iniciati...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    16,60 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 125666
    • Data d'edició : 01/01/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : Catalán
    • Autors : RIUS MOSOLL
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 160
    • Col·lecció : EL FIL D'ARIADNA
    Hi ha passions que guien tota una vida. La de Josep Espriu va ser l'impuls i la consolidació del cooperativisme sanitari primer a Catalunya, més tard arreu d'Espanya i, finalment, a nivell internacional. Des dels primers anys com a metge de capçalera, el doctor Espriu va bastir un conjunt d'iniciatives que han fet realitat el seu ideal d'una medicina satisfactòria, aquella en què, en paraules seves, «el malalt hi troba la bondat que té dret a esperar i el metge hi treballa de gust». Així es perfila una sanitat gestionada alhora per metges i pacients, capaç de promoure l'atenció personalitzada als malalts, l'absència de lucre, la corresponsabilitat...

    Aquest llibre no és una biografia, sinó un altaveu per al pensament, els ideals i l'obra del doctor Espriu, amb la visió de conjunt que ens dóna la seva mort a finals del 2002. La veu d'aquest gran conversador, tocat per la capacitat didàctica dels bons mestres, fa sorgir en cada pàgina l'amor per la medicina i la lluita obstinada pels valors de solidaritat, dignitat i igualtat que van guiar la seva vocació com a metge i la seva dedicació al cooperativisme.



    Ramon Rius i Mosoll

    Va néixer a Montfalcó Murallat (la Segarra) el 1946. Actualment viu a Terrassa, està casat i té tres fills. Treballa en el camp de l'assistència sanitària.

    En el terreny literari, conrea el relat curt, l'assaig, el conte i, sobretot, la poesia. Ha obtingut diversos premis i, entre altres obres, és autor de «Cartes del meu pare», «Sota la pell», «Amb flor dels ametllers», «Terra de passió», «Pel desert del nom de cada cosa», «El pessebre de la mare», «Dies als ulls», «Cançons del navegant» i «Jardí dels incendis».


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.