• Breve historia de Hitler

    Hernández Martínez, Jesús NOWTILUS Ref. 9788499673103 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El siglo XX y el mundo actual no se pueden entender sin la controvertida figura de Adolf Hitler. El libro trata de responder a las preguntas que giran en torno a su compleja y enigmática personalidad y la ideología que surgió de sus prejuicios y sus odios particulares. En la obra se relatan tanto su...
    Ancho: 130 cm Largo: 190 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    16,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9967-310-3
    • Data d'edició : 01/02/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : Hernández Martínez, Jesús
    • Traductors : 0200003704000
    • Ilustradors : / 00000
    • Número de pàgines : 352
    • Col·lecció : Breve Historia
    El siglo XX y el mundo actual no se pueden entender sin la controvertida figura de Adolf Hitler. El libro trata de responder a las preguntas que giran en torno a su compleja y enigmática personalidad y la ideología que surgió de sus prejuicios y sus odios particulares. En la obra se relatan tanto su trayectoria política como sus circunstancias personales, permitiendo que el lector pueda trasladarse a esa época y contemple a Adolf Hitler desde la misma óptica que lo contemplaron sus coetáneos. A través de este libro el lector podrá comprobar como Adolf Hitler utilizó su inquebrantable fuerza de voluntad y su irresistible habilidad política para hacerse con el poder en Alemania aprovechándose de las estructuras democráticas de la República de Weimar, que él mismo se encargaría de demoler. De este modo, el libro también ha de servir para que el lector extraiga sus propias conclusiones sobre el peligro de las ideas totalitarias asociadas a hombres carismáticos, y el error que supone renunciar a los derechos fundamentales del individuo en aras de un pretendido bien común.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.