• JOC DE PARAULES

    JOC DE PARAULES

    ROCA - VIDAL EMPURIES Ref. 9788497870504 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Elisenda Roca és periodista i escriptora. Actualment dirigeix i presenta el programa Dies de Ràdio a COMRàdio, també dirigeix i presenta el concurs de televisió Joc de Paraules a BTV. Ha publicat Explica'ns un conte, Elisenda; Serem pares! i Què puc menjar si estic embarassada? És Vicedegana del Col...
    Dimensions: 10 x 141 x 216 cm Peso: 238 gr
    Sense estoc avui
    15,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 133587
    • Data d'edició : 01/09/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : Catalán
    • Autors : ROCA - VIDAL
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 160
    • Col·lecció : LLIBRES SINGULARS
    • Número de col·lecció : 38
    Elisenda Roca és periodista i escriptora. Actualment dirigeix i presenta el programa Dies de Ràdio a COMRàdio, també dirigeix i presenta el concurs de televisió Joc de Paraules a BTV. Ha publicat Explica'ns un conte, Elisenda; Serem pares! i Què puc menjar si estic embarassada? És Vicedegana del Col·legi de Periodistes. Ha rebut nombrosos premis tant per la seva feina a la ràdio com a la televisió.Pau Vidal és escriptor, periodista i traductor. És també l'autor dels mots enreixats de EL PAÍS des de 1992. Ha publicat Els 100 millors crucigrames de Màrius Serra i Pau Vidal (Empúries, 2004) Homeless (Premi Documenta 2002 / Empúries, 2003), El parevostre (2000). Actualment presenta el concurs Joc de Paraules a BTV.Joc de paraulesEts dels que creuen que una paraula val més que mil imatges? Per fer bona lletra no et cal anar a poc a poc? Quan et demanen la paraula, en tens tantes que no saps quina triar? Ets dels que se'n foten del mot i de qui el vetlla? En lloc de paga i senyal, t'estimes més deixar les compres emparaulades? T'ofens perquè et pregunten si ets persona de paraula... i no especifiquen quina? A les reunions sempre prens la paraula? Dónes la importància que es mereix a la paraula d'honor? Abans d'adreçar la paraula, la rebregues, la matxuques, la colltorces i l'agafes pel ganyot? No suportes que et deixin amb la paraula a la boca? Quan et cruspeixes una sopa de lletres no et saps estar de formar paraules amb la cullera? Et costaria molt retirar la paraula a algú? Vols dir sempre l'última paraula, i la penúltima, i la d'abans i tot?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.